God morgon denna soliga lördag!
Alla dina beslut och reaktioner grundar sig på en känsla. Från att vi föds samlas känslomässiga minnen i Limbiska systemet.

Har du vuxit upp med trygga föräldrar så har du förmodligen en minnesbank av positiva känslomässiga minnen. När dina grundläggande behov av kärlek, trygghet och närhet blev tillgodosedda. Men har du inte det så kan din minnesbank av känslor mera vara minnen av avvisning, ensamhet, otrygghet, gränslöshet, att du är fel eller inte duger eller är i vägen.

Det här är grundläggande i mitt arbete när jag arbetar med par och individuella processer för utveckling. Dessa känslor ligger bakom de flesta missförstånd och gräl i en relation för att vi tolkar signaler från en annan person olika.

Det är här jag kan hjälpa par med att förstå varandra bättre med EFT.

Nu ska jag gå ut och njuta av solen!

20140308-090936.jpg

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *