Känslomässig svält

Det är både smärtsamt och inte bra för hälsan att befinna sig i en kärlekslös relation, känslomässig svält. Ditt största ansvar är att se till att du mår bra för att dina barn ska må bra och se till att din destruktiva relation inte får ta över och ge andra konsekvenser som att påverka ditt immunsystem negativt. Det är mycket stressande att vara i en relation utan emotionell kontakt.

Det finns mycket man kan göra innan separation, MEN känner du att du/ni gjort allt så bör du vara rädd om dig! För det mesta handlar det om att vi inte förstår varandra och gör tillräckligt för att försöka hitta tillbaka till varandra igen.

Alla är vi värda och längtar efter att känna närheten, tryggheten, se värmen i vår partners ögon som signalerar att vi är älskade och betyder något. En trygg hamn att alltid komma tillbaka till och utgå ifrån.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *