Det verkar som att det ibland inte finns någon lösning i en relation. När en partner gång efter gång berättar att denne inte står ut i relationen på grund av att den andre inte visar respekt, uppträder egoistiskt och otrevligt. Det kan ta tid att förstå hur illa det är och när den personen som blivit illa behandlad fått nog och inte vare sig har ork, tro eller lust att ge en till chans till sin partner som då sett allvaret, då kan det vara för sent.
Det kan naturligtvis finnas anledningar till att man inte lyssnar på en annan människas ord men det är ett märkligt fenomen att många inte förstår allvaret förens partnern i handling lämnar den andre. Ska det behöva gå så långt? Vad är det som saknas när ord inte räcker? Att i det här läget börja jobba för att hitta tillbaka är en stark uppförsbacke för båda.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *