Det finns så mycket att lära och försöka förstå utifrån två enskilda individers sätt att uttrycka sig. All kommunikation har ett syfte och är man inte tränad i att prata om känslor eller rädd för att hamna i konflikt så kan det bli svårt.

Det innebär inte att vi har mindre önskan om att vara i kärlek. Det innebär inte att vi väljer bort det.

Att lära sig att förstå sin egen kommunikation och vilka signaler den sänder ut då kan vi också lättare förstå den respons vi får.

Det låter kanske jobbigt och svårt men är ganska enkelt men ovant. Att känna sig trygg i detta arbete genom att ha en relationsexpert med kan göra att ni båda hittar meningsfullheten, glädjen och kärleken igen. Oavsett finns allt att vinna, inget att förlora!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *