Hur hittar jag en partner som passar mig?

Kärleken kan upplevas som ett mysterium. Många vill även se det så, något som står utanför ens makt. Efter år av misslyckande börjar de flesta att fundera på vad de gör jag för fel? Det skulle vara oklokt av mig att berätta vad som är rätt eller fel här, men då det inte finns något rätt eller fel så passar jag på att berätta min övertygelse.

När man tröttnat på att misslyckas så börjar många att reflektera över sig själva. Största anledningen till misslyckanden skulle jag vilja säga beror på att vi inte är tillräckligt medvetna om oss själva för att veta hur vi behöver värdesätta oss själva och vad vi sänder ut för signaler till en potentiell partner.

Det finns undantag! Personer som växer upp med föräldrar med sunda relationer har mycket gratis. De behöver ofta inte ens fundera över dessa problem. De dras till varandra och eftersom de lärt sig hur man hanterar konflikter, visar omtanke och respekt till varandra så blir det här som en självklarhet för dessa personer, allt annat är oacceptabelt och får dem att tacka nej.

Det finns ett till undantag och det är par som lär sig att vara i en destruktiv relation och leva sitt liv på det sättet. Dessa personer har inga goda referenser och förväntar sig inte mera av livet och en relation. Det kan låta tragiskt men är bara upp till paret själva att bedöma. Tyvärr förs detta arv vidare till deras barn som förmodligen får komplicerade relationer att handskas med i sina liv.

Det vanligaste är att par brottas med maktkamp och otrygghet i sina relationer eller att de inte hittar en partner alls. Det här har naturligtvis att göra med vilken ålder man är i. När man är yngre och inte har hunnit skaffa sig erfarenheter och är omedveten om vad man behöver, så kan ett utseende, intresse eller ett kompisgäng vara avgörande för vem man väljer. Jag syftar mera till personer/par som börjat planera mera seriöst för en framtid tillsammans i detta inlägg.

Nu till mitt budskap. Det är lätt att vara svag för bekräftelse och söka sig till falsk trygghet eller tillfälliga kickar i livet. Det är då man är beredd att acceptera en partner som inte kan erbjuda det du behöver och vill ha för att må bra. Det kan vara svårt att tacka nej om man är beredd på att acceptera smulorna för att tillfälligt bli nöjd. Det är en nödvändighet att hitta kärleken till sig själv och vara road och tillfredsställd i sitt eget sällskap för att ha råd att kosta på sig att tacka nej till en partner eller att stänga dörrar som står vidöppna eller släpper ut all värme, värdighet och energi.

Det här kan man kalla magi! När en person ändrar sin mentala inställning och bild av sig själv, så attraheras de personer som matchar dig. Det är något som bara händer! Jag har sett det på nära håll och har egna erfarenheter av detta fenomen.

Med detta sagt så eftersöker jag mod, självmedvetenhet och tålamod om denna magi ska uppstå! Du kan skapa allt du vill i livet, det är min personliga övertygelse.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *