Anmälan till aktuella föredrag och kurser

Mina utbildningar är gjorda med avsikten att inspirera och hjälpa dig/er att hitta nya vägar och möjligheter. Möjligheter som du i nuläget kanske inte ens tror är möjliga. Utbildningar för er som är öppna och nyfikna och har bestämt er för att ta ansvar för att utvecklas och som förstärka det som
fungerar.

Vill du/ni få kunskap och förståelse för hur relationer fungerar som bäst, förståelse för emotionell kommunikation, otrohet, föräldraskap eller intimitet och sexuella svårigheter m.m. kan du/ni anmäla er till någon av mina kommande kurser som kan passa just dig eller er.

Jag håller också föredrag i aktuella ämnen som rör relationer, det egna ledarskapet, stress och blivande och
småbarnsföräldrar m.m.

På nedan länk hittar du/ni aktuella utbildningar och föredrag som kommer inom kort.

Vill du/ni ha mera information om en specifik utbildning kan du/ni skicka ett mejl med era frågor eller göra
en intresseanmälan direkt till info@relationskonsulten.se.

”Jag kan bara styra det som jag är medveten om. Det som jag är omedveten om styr mig. MEDVETENHET och kunskap gör mig starkare”