Vi på Bra Balans har vid flertalet tillfällen anlitat Relationskonsulten och Anneli Östling som framgångsrikt hjälpt oss med sina tjänster som bl.a. stresshantering och coachning av ledare. Det har varit värdefullt för flera av våra företag som är anslutna till vår företagshälsovård Bra Balans. Det är ett samarbete som fungerar mycket bra och löser våra och kundernas problem.

 

Gunnar Thryselius, Grundare &; CEOGunnar Thryselius

Jag fick äran att samarbeta med Anneli Östling i fem säsonger på Svenska Hälsocampen där hon hade rollen som mental coach. På våra Camper stöttade och stärkte Anneli så framgångsrikt våra deltagare med deras mentala hälsa. Dessutom var hennes arbete en viktig del för att deltagarna skulle orka hålla motivationen uppe och klara av den förändringsprocess som de gick igenom för att må bättre. Att få samarbeta med Anneli har varit både roligt och utvecklande för mig och hela vårt arbets-team på Svenska Hälsocampen och jag kan varmt rekommendera hennes professionalitet och tjänster.

Martin Lidberg

Vi på Ringdahls Optik har de senaste åren stått inför stora förändringar där vi utökat verksamheten. Vi har därför anlitat Anneli Östling för att få hjälp i vår nya roll som ledare, grupputveckling samt strategier för att nå goda resultat.

Anneli fick oss att förstå värdet av våra olikheter som tre delägare till företaget. Det inte är farligt att tycka olika, utan det har blivit vår styrka och möjlighet till den dynamiska och spännande grupputveckling som vi numera berikas av varje dag.

Petra, Birgitta och Mia

Under flera år har vi på Fackförbundet ST inom Försäkringskassan Gävleborg, Uppsala, Dalarna anlitat Anneli Östling, Relationskonsulten för att få hjälp med ledarskapsutveckling, konflikthantering samt grupputveckling och strategier. Anneli har också deltagit som föreläsare vid konferenser där hon inspirerat oss i framgångsrik kommunikation.

Anneli Östling är en skicklig och genuin förändringsledare som jag varmt kan rekommendera.

Peter Karlsson, Ordförande Fackförbundet ST inom Försäkringskassan Gävleborg, Uppsala och Dalarna- Gunnar Thryselius, Grundare & CEO