När jag går från dig Anneli är stegen alltid lättare än innan. Du har en fin förmåga att ta fram det positiva i en situation när jag själv fastnat i det svåra. Hos dig känner jag mig trygg och förstådd och att jag får vara precis där jag är!

-Ramona

Jag vill bara tacka dig Anneli. Vi började prata om mig som yrkesperson, som ledare. Vad jag inte förstod då var att det handlar om att först bli medveten om hur jag leder mig själv. Jag har fått utmana mina rädslor, grävt i gamla barndomsminnen och fått nya verktyg och lärt mig att lyssna till mitt eget hjärta istället för att tillfredsställa andra. Jag tror dessutom att jag är en mycket bättre man och pappa numera och har hittat min glädje igen. Jag vet vem jag ska ringa om jag behöver hjälp igen.

– Tack Joel

Anneli, nu har jag bokat nya tider. Jag längtar efter att komma till dig varje gång för att jag alltid känner mig så glad och stark när jag går därifrån. Det känns som att jag får en helt annan respekt av människor runt omkring mig nu. Jag har fått en helt annan medvetenhet nu och märker att jag faktiskt kan förändra mitt liv.

– Tack Christoffer

Anneli, du har gjort så mycket för mig som ingen annan någonsin har gjort. Jag har gått hos många terapeuter men ingen har sett mig som du har gjort. Trodde aldrig att jag skulle känna mig så här ”normal” igen med min schizofreni och fantasivärldar. Du lät mig få finnas med allt som var jag, du utforskade fantasivärlden med mig tills jag vågade leva mitt liv här i verkligheten. Det har fått ta sin tid. Du är en ängel för mig.

– Tack Annika

Vet inte vad du gjort. Jag har blivit en helt ny människa, eller som du brukar säga att – du ska inte bli någon annan, du ska bli så mycket DU som du kan bli. Jag har mycket kvar att jobba med men nu känner jag mig nyfiken på vad det kan leda till. Jag är inte rädd längre

– Hälsningar Monika