Om Relationskonsulten & Anneli Östling

Mina egna erfarenheter och ett stort intresse för människor och relationer har lett mig fram till det yrke som jag har idag, terapeut för par- och individualterapisamtal, coach, förändringsledare och föreläsare. Att möta människor som växer med sina utmaningar och skapar fungerande relationer såväl till sin partner som till vänner och medarbetare är det som håller min passion levande, ger mig energi och glädje och får mig att känna lust och vilja fortsätta utvecklas med det jag gör i mitt arbete.

Grundfilosofin i mitt arbete är att alla har vad man behöver för att kunna må bra och skapa den tillvaro som man vill befinna sig i såväl privat som i sitt yrke. Viljan och potentialen hos varje person är central när jag arbetar. Allt handlar om relationer. En central fråga är: Vem vill du vara? Hur vill du känna dig? Hur vill du uppfattas av andra?

Yrkeserfarenhet

Sedan 2007 har jag har arbetat som terapeut, parterapeut, coach och organisationskonsult i mitt eget företag Relationskonsulten. Tidigare erfarenheter har jag bland annat inom näringsliv och media. Innan jag startade eget arbetade jag på två av Sveriges största medieföretag med verksamhetsutveckling och kvalitetssäkring och i roller som projektledare, processledare, informations- och projektsamordnare samt scripta och bildproducent på Sveriges Television och TV4.

Utbildningar

Psykosyntes Akademin, terapeututbildning, Diplomering
IMAGO Parterapeututbildning, Certifieringsutbildning
EFT (Emotional Focused Therapy), Grundutbildning
NLP Practitioner Master, Certifiering
UGL, utveckling av grupper och ledarskap, ledarskapsutbildning
Poppius Journalistskola, Grundutbildning
Mediehögskolan Uppsala, Informatörsinriktning
IHM Business School, marknadsekonom, Diplomering