top of page

Om Relationskonsulten
& Anneli Östling

Mina egna erfarenheter och mitt djupa intresse för människor och relationer har väglett mig till det yrke jag nu har. Jag är terapeut för par och individer, coach, förändringsledare och författare. Att möta människor som växer genom sina utmaningar och skapar välfungerande relationer, både med sin partner, vänner och kollegor, är min drivkraft. Det ger mig energi och glädje, och motiverar mig att fortsätta utvecklas i mitt arbete.

 

Jag har haft förmånen att skapa användbara verktyg för dem som söker förbättring i sina relationer. Två relationsapplikationer, en relationspodcast och en relationsguide som bok utgör dessa verktyg. De kan användas på egen hand, när helst det passar dig/er, oavsett var ni bor. Både bok, appar och podd är ett utmärkt komplement till traditionell terapi, som just verktyg, hemläxa eller som ren inspiration och ni hittar information här på hemsidan.

 

Min grundfilosofi är att varje individ besitter förmågan att må bra och skapa det liv man önskar leva, både personligen och i sin yrkesroll. Jag tror på genuin vilja och mod som centrala komponenter när jag vägleder par och individer. Allt kretsar kring relationer, och en viktig fråga att reflektera över är: Vem vill jag vara? Hur vill jag känna mig? Hur vill jag uppfattas av personer i min närhet?

OM.JPG
Fairy Lights

Yrkeserfarenhet

Sedan 2007 har jag har arbetat som terapeut, parterapeut, coach och organisationskonsult i mitt eget företag Relationskonsulten. Tidigare erfarenheter har jag bland annat inom näringsliv och media. Innan jag startade eget arbetade jag på två av Sveriges största medieföretag med verksamhetsutveckling och kvalitetssäkring och i roller som projektledare, processledare, informations- och projektsamordnare samt scripta och bildproducent på Sveriges Television och TV4.

Utbildningar

Jag har genomgått flera betydande utbildningar och certifieringar som inkluderar:

 

  • Diplomering i terapi från Psykosyntes Akademin.

  • Certifiering som IMAGO parterapeut, med specialisering inom parrelationer.

  • Grundutbildning i Emotional Focused Therapy (EFT), vilket ger en solid grund för att arbeta med emotionell anknytning och terapi.

  • Certifiering som NLP Practitioner Master, vilket ger djupa insikter i neuro-lingvistisk programmering.

  • Ledarskapsutbildning i utveckling av grupper och ledarskap (UGL) för att bemästra gruppinteraktioner och ledarskap.

  • Grundutbildning från Poppius Journalistskola, vilket utrustar mig med kommunikationsfärdigheter och mediekompetens.

  • Informatörsinriktning från Mediehögskolan Uppsala.

  • Diplomering som marknadsekonom från IHM Business School.

  • Denna mångfaldiga utbildningsbakgrund ger mig en bred kompetens och förmåga att arbeta med människor på olika sätt och i olika sammanhang.

Karin S.
Klok, varm och med fingertoppskänsla.
Men också utmanande på ett bra sätt utan att någon känner sig förminskad. Stor skillnad på relativt kort tid.
Referenser
bottom of page