Vem hade trott att vi som pensionärer skulle börja om på nytt och förstå att vårt tråkiga beteende har med vår barndom att göra. Du har hjälpt oss att börja leva igen och att kunna se på våra olikheter med kärlek. Nu har vi fokus på att ha kul tillsammans istället. Jag trodde ett tag att vi skulle gå isär. Nu ska vi njuta av vår ledighet tillsammans som pensionärer istället för att aktivera oss hela tiden på varsitt håll. Vi kommer säkert tillbaka när vi vill ha ny inspiration.

. Tack för all hjälp! Eva och Göran

Det har varit tungt och jobbigt med denna otrohet och tillitsproblem. Tack för att du har haft tålamodet och hjälpt oss att förstå och jobba med oss själva för att kunna bli en ny version av oss. Jag tror att vi båda har lärt oss mycket om oss själva och vi förstår idag att vi behöver vara mycket mera lyhörda och öppna med varandra när något inte känns bra istället för att distansera oss och tiga. Jag trodde aldrig att vi skulle ta oss ur detta men du har varit fantastisk i att se och hjälpa oss båda.

Isabelle och Christoffer

Tack Anneli, nu har vi köpt hus och har hittat tillbaka till varandra i respekt och omtanke. Vem hade kunnat ana att det skulle bli så. Nu förstår jag hur snett det kan bli när man inte tar ansvar för relationen varje dag. Vi kommer att ringa dig igen om något går snett. Nu ska vi njuta av sommaren tillsammans.

. Trevlig sommar Peder och Maria!

Tack för att du hjälpte oss att se vad som hela tiden gick fel. Den där negativa dansen som du visade oss har vi lagt på minnet och det gör att vi oftast märker när vi går in i samma gamla negativa mönster igen. Vi har blivit mycket bättre på att ta hand om våra konflikter och lära oss något av dom.

Monica och Johannes

Hej Anneli, vi är så glada och tacksamma för att du fick oss att förstå att vi behövde anstränga oss för att förstå varandra och att det faktiskt fungerar bättre när vi kommunicerar och accepterar att vi tycker olika. Vi upplever båda att vi känner oss gladare och mera nyfikna på livet igen, istället för att gå i våra gamla hjulspår där vi ständigt var missnöjda och irriterade oss på varandra.  Vi har en del kvar att jobba med men nu känns allt lättare och vi har roligt ihop igen. Tack för att du står ut och säger vad som krävs för att vi ska förstå.

– Hälsningar Erica och Peter