Ruby Morton

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Stamina
0%
Concentration
0%
Manual Dexterity
0%
Communication
0%
testimonials

What Our Customers Say

– Gunnar Thryselius, Grundare & CEOGunnar Thryselius

Vi på Bra Balans har vid flertalet tillfällen anlitat Relationskonsulten och Anneli Östling som framgångsrikt hjälpt oss med sina tjänster som bl.a. stresshantering och coachning av ledare. Det har varit värdefullt för flera av våra företag som är anslutna till vår företagshälsovård Bra Balans. Det är ett samarbete som fungerar mycket bra och löser våra och kundernas problem.

Gunnar Thryselius, Grundare & CEO
Peter Karlsson, Ordförande Fackförbundet ST inom Försäkringskassan Gävleborg, Uppsala och Dalarna

“Under flera år har vi på Fackförbundet ST inom Försäkringskassan Gävleborg, Uppsala, Dalarna anlitat Anneli Östling, Relationskonsulten för att få hjälp med ledarskapsutveckling, konflikthantering samt grupputveckling och strategier. Anneli har också deltagit som föreläsare vid konferenser där hon inspirerat oss i framgångsrik kommunikation.

Anneli Östling är en skicklig och genuin förändringsledare som jag varmt kan rekommendera.”

Peter Karlsson, Ordförande Fackförbundet ST inom Försäkringskassan Gävleborg, Uppsala och Dalarna
Petra, Birgitta och Mia

“Vi på Ringdahls Optik har de senaste åren stått inför stora förändringar där vi utökat verksamheten.
Vi har därför anlitat Anneli Östling för att få hjälp i vår nya roll som ledare, grupputveckling samt strategier för att nå goda resultat.”

form

Send Message to Ruby